KONTAKT – TBI ENTREPRISE APS

CVR. 35532897

Rugmarken 27 A

3520 Farum – Danmark

 

Kontor: +45 7070 1433

NIELS DAHL

ND@TBI.NU

+45 4010 1433

CHRISTIAN DAHL

CD@TBI.NU

+45 4183 1433

 

Her kan du se en oversigt af vores ydelser

m

MALER ARBEJDE

Vi udfører alle typer af maleropgaver, og har erfaring med alt fra boliger til erhverv. Såvel udendørs som indendørs. kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Alle vores materialer bliver indkøbt hos de førende leverandører, fordi vi på den måde kan garantere kunden højeste kvalitet i såvel materialer som i selve murerarbejdets udførelse

EL OG VVS

Hos TBI-entreprise står vi klar til at hjælpe dig med en lang række ting, som kan gøre din hverdag nemmere og bedre. Det gælder alt fra ledninger til belysning. Vand, varme, sanitet. Vi håndterer alt fra det simple til det avancerede. Vi gør det til tiden og til din tilfredshed. Vi giver gode råd og en samlet pris, inden vi går i gang med vores VVS 

m
m

STILLADS

Vi monterer stilladser for både private, håndværkere, entreprenører, industri. Samt udlejer og monterer alle former for stilladser fra facadestillads til rullestillads. Hos os er ingen opgave med stilladser for stor, og ingen opgave er for lille. Stilladset bliver tilpasset nøjagtigt til din opgave, så du får et stillads der overholder alle gældende lovkrav, og du kan stå sikkert i højden

MURER

Murerfaget byder på mange opgaver, hvilket stiller store krav til alsidigheden. Den alsidighed finder du hos TBI-byg ApS Om det er nybyggeri, tilbygning eller renovering, så kan vi levere et professionelt og holdbart murerarbejde. Alle vores materialer bliver indkøbt hos de førende leverandører, fordi vi på den måde kan garantere kunden højeste kvalitet i såvel materialer som i selve murerarbejdets udførelse.

m
m

FACADERENOVERING

Vi har igennem 20 års erfaring med facaderenovering prøvet det hele og derfor kan du også være sikker på at vi altid laver din facade ordenligt. Vi har specielt fokus på det arbejde vi laver før selve facaderenoveringen går igang. Her tager vi god til at finde de rigtige materialer samt at snakke med kunden om de helt specifikke facaderenoverings ønsker. Derfor kan du let ringe til os og derefter vil vi gerne komme ud til dig for en uforpligtende snak om facadeprojektet.

TØMRER

Hos TBI udfører vi alle former for tømrerarbejde, heriblandt ombygning, tilbygning, nybyggeri, renovering, taglægning. Vi kan varetage enhver opgave inden for tømrerfaget. Med vores flere års erfaring og forskellige kompetencer skaber vi resultater, der lever op til kundernes forventninger. Udover tømrerarbejde udfører vi også forskellige snedkeropgaver, heriblandt kan nævnes opstilling af køkkener, montering af indvendigt træværk, lægning af gulve samt døre og vinduer.

m
m

RENOVERING

Når arbejdet på boligen går videre end almindelig vedligeholdelse, kan man tale om egentlig renovering. Når en bygningsdel er så nedslidt, at det ikke længere kan betale sig at reparere og vedligeholde den, er det tid til at renovere den med udskiftning eller gennemgribende istandsættelse.

Vi har haft utallige byggeprojekter inden for renovering, så som renovering af badeværelse, køkken, vinduer og kælder. Vi har fuld forståelse for at hver eneste kunde har unikke ønsker når det kommer til renoveringsprojekter og derfor er indledningsfasen utrolig vigtig for at sikre tilfredse kunder i sidste ende.